Geopend, geklikt, betaald. Alles inzichtelijk.

De verschillende logfuncties binnen Fleetfines geven inzicht of de e-mail is verzonden, geopend, dat er alleen op betaallink is geklikt of dat de boete betaald is.

Het dashboard geeft je daarnaast inzicht in de overall statistieken van een bepaalde periode.

Inzicht in alle acties

Je hebt altijd en overal inzicht in de e-mail en sms notificaties, de bijhorende betalingen en de acties van de chauffeurs. Daarnaast kun je cijfers vergelijken van verschillende periodes of een hele periode inzichtelijk maken.

Zowel de SMS als e-mail berichten kunnen separaat worden in- of uitgeschakeld en tekstueel naar wens worden aangepast voor het betaalverzoek van de bekeuring of voor de herinneringen. Naast de inhoud van de e-mail en SMS zelf is het mogelijk om op basis van het land van de chauffeur, de SMS of e-mail in verschillende talen aan te leveren. 

Bekeuring statussen
Vanuit het overzicht wordt er al direct getoond wat de laatste bekende status is van de bekeuring. De gehele historie wordt inzichtelijk gemaakt binnen de boete.

Exporteer als dossier

De complete bekeuring inclusief alle acties en de status ervan kan als PDF worden geëxporteerd voor juridische of interne doeleinden. Deze PDF bevat de bekeuring zelf, basis informatie over de chauffeur en alle gekoppelde communicatie inclusief de mail en SMS statussen als verzonden, geopend en geklikt.

Een slim dashboard

Vergelijk alle data met de aangegeven perioden om inzicht in de conversie te krijgen.

Ontvangen? Geopend? Geklikt?

Je weet het direct vanuit de geavanceerde logfunctie, zo heb je altijd een dossier.

E-mail logs

Bekijk alle acties per moment voor volledige controle over de uitgaande communicatie.

“Wat een zegen om een Fine Management Tool zoals Fleetfines te gebruiken, dit bespaart ons niet alleen tonnen tijd, maar vermindert ook de fouten die optreden tijdens het handmatige proces en verhoogt het aantal betaalde boetes door onze chauffeurs aanzienlijk.”

Sergio – Fleetmanager Hellofresh

De oplossing voor het automatisch beheren van bekeuringen voor fleet managers.

Probeer Fleetfines helemaal gratis en ontvang vervolgens de beste aanbieding om Fleetfines in te zetten voor jouw boete verwerking.