Direct overzicht van alle chauffeurs en openstaande boetes

Vanuit een overzichtelijke lay-out worden alle chauffeurs met relevante data getoond.

Je kunt de chauffeurs inladen vanuit een CSV of koppelen met Google Sheets om deze automatisch te synchroniseren.

Eenvoudig beheer van alle bestuurders

Beheer alle chauffeurs binnen Fleetfines en krijg direct inzicht in het aantal boetes, de openstaande en de betaalde bedragen. Vanuit de zoekfunctie of het filter ben je snel bij de juiste bestuurder.

Binnen het scherm van de chauffeur is de gehele historie te zien, van het totaalbedrag aan boetes, gemiddelde betaaltijd, totaal aantal verstuurde herinneringen tot de openstaande en/of betaalde bedragen met bijhorende data.

Directe synchronisatie of CSV import Het is mogelijk om alle bestuurders automatisch op te halen vanuit Google Sheets zodat deze altijd live en up to date zijn binnen Fleetfines. Wanneer er geen gebruik gemaakt wordt van een Google Sheet is het natuurlijk mogelijk om een import uit te voeren op basis van een voorbeeld .CSV bestand.

2-stap authenticatie

We nemen de veiligheid van de data van de bestuurders zeer serieus. Daarom worden alle data binnen Fleetfines beveiligd opgeslagen en verplichte we 2 stap- authenticatie voor al onze gebruikers. Verder worden data van oude bekeuringen automatisch van de server verwijderd.

Relevante bestuurder gegevens

Direct inzichtelijk wat de NAW gegevens zijn of aanvullende informatie van de bestuurder.

Boete gegevens van de bestuurder

Een overzicht per bestuurder, van het aantal boetes tot de bedragen en herinneringen.

Boete geschiedenis

Alle boetes op een rijtje met de verschillende betaal statussen die daarbij horen.

“Wat een zegen om een Fine Management Tool zoals Fleetfines te gebruiken, dit bespaart ons niet alleen tonnen tijd, maar vermindert ook de fouten die optreden tijdens het handmatige proces en verhoogt het aantal betaalde boetes door onze chauffeurs aanzienlijk.”

Sergio – Fleetmanager Hellofresh

De oplossing voor het automatisch beheren van bekeuringen voor fleet managers.

Probeer Fleetfines helemaal gratis en ontvang vervolgens de beste aanbieding om Fleetfines in te zetten voor jouw boete verwerking.